EcoMoto 930×122

filarmonica pitesti

Simfonia Lalelelor 2024: Artiști giganți pe scena Filarmonicii!

Simfonia Lalelelor 2024: Artiști giganți pe scena Filarmonicii!

Citiți și: Ocazie rară: Piteștenii – călătorie în timp

Un spectacol extraordinar va fi susținut și la Filarmonica Pitești, cu ocazia Simfoniei Lalelelor!

Pe scenă vor urca artiști consacrați, precum Iana Novac, grupul Distinto și pianistul Ștefan Doniga.

Citiți și: Unul dintre cei mai mari artiști ai României, de renume internațional, vine la Pitești!

De asemenea, Filarmonica Pitești anunță punerea în vânzare a biletelor pentru concertele de Simfonia Lalelelor și închidere a stagiunii.

Concertul din 20 iunie (închidere a stagiunii 2023-2024) este unul eveniment, unde va performa, alături de orchestra Filarmonicii, trupa The Mono Jacks.

,,Filarmonica Pitești a pus în vânzare, la sediul de la Centrul Multifuncțional (Calea București, Nr. 2) și pe www.bilete.ro, bilete la concertul vocal-simfonic extraordinar de Simfonia Lalelelor și la concertul de închidere a stagiunii a XVII – a.

Simfonia Lalelelor 2024: Artiști giganți pe scena Filarmonicii!

Concertul din 18 aprilie este susținut de orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești, dirijor, Tiberiu-Dragoș Oprea, solista Iana Novac, grupul Distinto și pianistul Ștefan Doniga. Fiind un concert extraordinar prețul unui bilet este 50 de lei, respectiv, 40 de lei, în funcție de categoria locurilor. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente.

Simfonia Lalelelor 2024: Artiști giganți pe scena Filarmonicii!

Concertul din 20 iunie (închidere a stagiunii 2023-2024) este unul eveniment, prețul unui bilet este de 120 de lei, respectiv, 100 de lei. Pensionarii beneficiază de o reducere de 50% din prețul biletului. Alături de orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești, dirijor Tiberiu-Dragoș Oprea, evoluează trupa The Mono Jacks.”, transmit organizatorii.

Foto principal: Descriptiv

Foto articol: Facebook

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3