930×122 CAPRA 5

simfonia lalelelor 2024

Șocant pe cine au prins la Simfonie! Au rămas toți mască!

Șocant pe cine au prins la Simfonie! Au rămas toți mască!

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Un bărbat de 36 de ani, urmărit la nivel național, a fost prins de polițiștii piteșteni în Parcul Lunca Argeșului, la ,,Simfonia Lalelelor”.

Individul din Ștefănești avea emis pe numele său un mandat de arestare reventivă, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sutragerea de la prelevarea de monstre biologice.

Citiți și: Simfonia Lalelelor: Spectacolul continuă! Concert extraordinar acum, în Luncă

Șocant pe cine au prins la Simfonie! Au rămas toți mască!

Bărbatul a fost ,,capturat” la data de 19 aprilie, de polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș.

Acesta a fost condus la sediul poliției.

Ulterior, bărbatul a fost escortat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

,,În acest sfârșit de săptămână, aproape 100 de polițiști argeșeni desfășoară activități la manifestările ocazionate de ,,Simfonia Lalelelor”, sărbătoarea emblematică a municipiului Pitești.

Efectivele de polițiști au fost suplimentate, pe mai multe linii de muncă, iar activitățile de ordine publică sunt asigurate, în sistem integrat, cu reprezentanții celorlalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

Polițiștii acționează, atât în parcul Lunca Argeșului, acolo unde se desfășoară, efectiv, Simfonia Lalelor, cât și în zonele adiacente, fiind acoperite mai multe tipuri de activități, de la asigurarea ordinii și liniștii publice, prevenirea faptelor contra patrimoniului și a celor contra normelor de conviețuire socială, îndrumare și control al traficului rutier, dar și activități de prevenire și combatere a deținerii și consumului de droguri.

În seara zilei de 19 aprilie a.c., în prima zi a Simfoniei Lalelelor, polițiștii Compartimentului Analiza și Prevenire a Criminalității, reprezentanți ai Agenției Naționale Antidrog, precum și jandarmi argeșeni, au desfășurat activități preventiv-educative, ce au vizat prevenirea dispariției minorilor, prevenirea furturilor și prevenirea consumului de substanțe psihoactive.

Astfel, peste 200 de persoane au fost informate de reprezentanții structurilor M.A.I., cum să se bucure în siguranță de sărbătoarea minunată la care au fost prezenți.

Totodată, în baza informațiilor deținute, la data de 19 aprilie a.c., polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, au depistat, în parcu Lunca Argeșului, un bărbat, de 36 de ani, din Ștefănești, urmărit la nivel național, pe numele acestuia fiind emis, de către Judecătoria Pitești, un mandat de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sutragerea de la prelevarea de monstre biologice.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, ulterior fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

De asemenea, la data de 20 aprilie a.c., în cadrul dispozitivului de siguranţă publică şi patrulare din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au fost legitimate 42 de persoane și au fost controlate 15 autoturisme.

Polițiști argeșeni vor fi în continuare la datorie, atât prin desfășurarea de activități în domeniile curente de activitate, cât și în vederea asigurării de măsuri specifice la evenimentele publice.”, transmite Poliția Argeș.

Foto principal: Descriptiv

Foto articol: IPJ Argeș

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3