930×122 CAPRA 5

urmărit național

    Urmărit național, prins de polițiștii argeșeni în urma unui control de rutină în trafic

    Urmărit național, prins de polițiștii argeșeni în urma unui control de rutină în trafic.

    Citiți și: Șocant pe cine au prins la Simfonie! Au rămas toți mască!

    Un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Vâlcea, cu o condamnare la activ, ce ar fi trebuit să se afle în penitenciar pentru executarea pedepsei, a fost depistat de polițiști în cadrul unor acțiuni desfășurate în trafic.

    Bărbatul era urmărit la nivel național în baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de loviri și alte violențe.

    Citiți și: Tânăr dat în urmărire națională, încătușat de jandarmi în Centrul Piteștiului

    Măsura dispusă inițial era de achitare a unei amenzi penale, în valoare de 5.400 lei. Aceasta a fost transformată ulterior în muncă în folosul comunității, fiind revocată la cererea Serviciului de Probațiune, ca urmare a neîndeplinirii celor 180 de zile în care fusese echivalată amenda penală.

    În ziua de 13 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tigveni au identificat, în urma unui control în trafic al unui autovehicul, un bărbat de 29 de ani, din comuna Bujoreni, județul Vâlcea, urmărit la nivel național în baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Câmpulung.

    Bărbatul a fost condamnat la 132 de zile închisoare, ca urmare a înlocuirii unei condamnări inițiale, cu amendă penală, pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe.”, transmite IPJ Argeș

    Bărbatul a fost încarcerat.

    Foto descriptiv

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3