Donaris 930 x 122

centrul cultural pitești

Simfonia Lalelelor: Spectacolul continuă! Concert extraordinar acum, în Luncă

Simfonia Lalelelor: Spectacolul continuă! Concert extraordinar acum, în Luncă

Citiți și: Pitești. Începe un show de zile mari! Spectacolul pe care toată lumea l-a așteptat

Continuă și astăzi seria de manifestări artistice desfășurate sub egida celei de-a 47-a ediție a ,,Simfoniei Lalelelor”.

Piteștenii sunt așteptați să ia parte la un spectacol extraordinar de  folk/pop, în Parcul Lunca Argeșului.

Citiți și: Momente inedite la Pitești: Capsula timpului îngropată acum 10 ani va fi deschisă

Performează tineri talentați coordonați de Andrei Bulf, coordonatorul Grupului Folk ,,P620″, dar și al cursului de chitară organizat de Centrul Cultural Pitești.

Vă reamintim, de asemenea, că în această seară, începând cu ora 20.00, Irina Rimes și Zdob și Zdub vor electriza scena din Lunca Argeșului, printr-un concert extraordinar prezentat de Daniel Buzdugan.

Festivalul va continua astăzi, 20 aprilie, dar și mâine, 21 aprilie.

Iată programul de mâine, 21 aprilie: 

09:30-10:30: Zumba cu Alexandra Tomulescu;

11:00 – 14:00: Spectacol de folclor (muzică și dans) în Parcul „Lunca Argeșului”: Palatul Copiilor, Centrul Cultural, Comunitatea Elenă (Ansamblul de dansuri „Filia”, Grupul vocal „Elada”, Duet vocal Ana Maria & Sebastan), Centrul Județean de Cultură și Arte Argeș;

12:00 – 15:00: Ateliere de creație și design floral – pavilion expozițional, Parcul „Lunca Argeșului”;

15:00 – 17:00: Spectacol extraordinar susținut de Orchestra „Doina Argeșului” – scena în aer liber, Parcul „Lunca Argeșului”.

Transport gratuit

Expoziția fiind în parcul Lunca Ageșului, pentru a nu exista problema lipsei locurilor de parcare, municipalitate asigură cursă Publitrans regulată, gratuită, din 30 în 30 de minute, de la Teatrul „Alexandru Davila” în parc și retur, după următorul program: sâmbătă și duminică, 20 și 21 aprilie, interval orar 10:00 – 21:00.

Spectacolul poate fi urmărit LIVE, pe pagina oficială de Facebook a Centrului Cultural Pitești, AICI.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90