EcoMoto 930×122

certificatul verde

Cîțu dă cărțile pe față. Cine a decis să se renunțe la certificatul verde

Florin Cîțu face noi dezvăluiri.

Citiți și: Declarația momentului despre certificatul verde: „Nu va mai fi nevoie”

Președintele PNL a declarat că decizia de a se renunța la adoptarea certificatului COVID la locul de muncă a venit din partea ministrului Sănătății, Alexandru Rafila.

„Aș vrea să văd cum a fost fundamentată decizia că un certificat verde nu ar duce la creșterea numărului de vaccinări.

Citiți și: Noutăți despre certificatul verde la locul de muncă

În momentul în care proiectul de lege pe care l-am introdus în Parlamentul României, semnat alături de câțiva colegi din PNL și UDMR, a fost doar depus, numărul de persoane vaccinate a crescut la peste 100.000 de persoane.

Este în continuare în Parlament, înțeleg că nu mai este nevoie. Decizia la Ministerul Sănătății și Guvern este că nu mai e nevoie de un certificat verde. Ca să fiu de acord cu ceva (n.r. – că nu mai trebuie certificat verde ) trebuie să fie prezentate argumentele unei decizii.

Deocamdată noi vorbim pe declarații. Aș vrea să văd cum a fost fundamentată decizia că un certificat verde nu ar duce la creșterea numărului de vaccinări”, a declarat Florin Cîțu pentru Digi24.

În urmă cu câteva zile și ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a declarat că adoptarea certificatului verde nu mai reprezintă o urgență. Subiectul pe larg, AICI: Ministrul Sănătății, despre certificatul verde la locul de muncă.

Sursă: Digi24

Foto descriptiv: Romania TV

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90