NOR CURIER 930X122

centru pitești

Clienții unui restaurant din centrul Piteștiului, agresați de doi indivizi

Clipe de panică, duminică seară, în centrul Piteștiului. Doi indivizi aflați în stare de ebrietate au agresat clienții unui restaurant din zona centrală a orașului.

Citiți și: Pitești: Au aruncat gunoaie ,,pe banii lor”. Sancționați de polițiști

La fața locului a intervenit imediat Poliția Locală. Cei doi bărbați au fost amendați.

Citiți și: Exclusiv. Panică la „Casa Albă”, azi noapte, clădirea de 8.5 mil € din Centru Piteștiului

Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, transmite:

În seara zile de 21 mai, in jurul orei 21.30, la dispeceratul Poliției Locale s-a primit un apel de la un cetățean aflat la un restaurant în zona centrală a orașului, acesta spunând că doi indivizi probabil în stare de ebrietate, agresează clienții restaurantului.

În aproximativ două minute, un echipaj al Poliției Locale din cadrul Biroului Ordine Publică și unul de la Intervenție, au sosit în zona respectivă unde i-au depistat pe cei doi.

Ambele persoane au fost sancționate contravențional cu amendă conform Legii 61, pentru tulburarea liniștii publice, cu 800 respectiv 200 de lei.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90