Donaris 930 x 122

interzis

„Coadă” de șoferi care trec pe interzis! Polițiștii au scris de i-au durut mâinile!

Sensul unic instituit recent pe strada Traian din municipiul Pitești, pe tronsonul cuprins între intersecțiile cu străzile Despot Vodă și Vasile Lupu, le dă bătăi mari de cap șoferilor.

Citiți și: Pitești: Au aruncat gunoaie ,,pe banii lor”. Sancționați de polițiști

Conducătorii auto nu s-au obișnuit cu această schimbare în trafic, drept pentru care foarte mulți au circulat astăzi pe interzis.

Au existat zeci de șoferi care nu au observat la timp indicatoarele proaspăt montate.

Citiți și: Total interzis să faci asta în mașină! Amenzi usturătoare!

 

Astfel, pe strada marcată de puțin timp cu sens unic, s-au creat cozi de mașini.

Agenții Poliției Locale Pitești, care supraveghează zona, i-au determinat pe șoferii neatenți să facă cale întoarsă.

De asemenea, au fost date și foarte multe avertismente.

Primăria Pitești a instituit sensul unic în data de 31.10.2022, conform avizării din Comisia de sistematizare a circulației din data de 08.09.2022.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Un cetatean spune:

    O noua „realizare” a lu’ Bossu’ la Sensuri Unice, Semafoare si Giratorii, adica a primarului Gentea! Cel mai tare primar ever, ca fularul…

  • Vilcu Denis spune:

    Felicitari! Este binevenit sensul unic pe strada Traian!

  • Ionuț spune:

    Este o măsură foarte bună,în multe alte zone mai trebuie implementate sensul unic, ținând cont de valorile actuale de trafic !

  • Marian spune:

    Facem semafoare si giratorii in tot orasul dar in razboieni unde vin cate 10 scoli de soferi una dupa alta si nu mai poti sa iesi din cartier nu facem nimic. eu zic ca a venit momentul sa mai punem un semafor undeva, daca se poate sa punem cateva semafoare si in razboieni, macar sa imbatranim toti aici pana sa iesim din cartier.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3