EcoMoto 930×122

bratianu

COLEGIUL NAŢIONAL „I.C. BRĂTIANU”, ÎN SĂRBĂTOARE! ELEVII DANSEAZĂ, PROFESORII JOACĂ TEATRU!

În această lună se împlinesc 148 de ani de la înfiinţarea Colegiului Naţional „I.C. Brătianu” din Piteşti. Profesorii şi elevii acestei prestigioase instituţii de învăţământ sunt astăzi în sărbătoare, marcând prin mai multe acţiuni momentul aniversar.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Foştii şi actualii profesori de la „Brătianu” sunt deja la Colegiu şi socializează în cadrul unei întâlniri devenită tradiţională. Se deapănă amintiri, se discută despre situaţia actuală a Colegiului şi a învăţământului în general și se fac planuri. La ora 13 la Teatrul „Alexandru Davila” va începe un spectacol aparte, devenit şi el tradiţional. Cu această ocazie, elevii cu rezultate deosebite la concursuri naţionale şi internaţionale vor fi premiaţi. Pe de altă parte, elevi ai Colegiului vor urca pe scena de la „Davila” pentru un spectacol de dansuri (populare şi moderne), iar profesorii vor juca într-o piesă de teatru a cărei regie a fost asigurată de Daniela Butuşină, angajată a teatrului piteştean. La final şi profesorii se vor prinde într-o serie de dansuri populare. Maestru coregraf atât pentru elevi, cât şi pentru profesori este Cătălin Oancea, directorul ansamblului folcloric „Dorul” al Centrului pentru Conservarea şi Promovarea Tradiţiilor Populare.

Colegiul Naţional „Ion C. Brătianu” din Piteşti este cea mai veche şi prestigioasă instituţie de învăţământ din Argeş. A fost înfiinţat în anul 1866 prin ordinul numărul 5.918 din 21 iunie al ministrului Cultelor şi Instrucţiunii Publice.

Citiți și: Exclusiv. ,,Nava-amiral” – Colegiul „Brătianu”, gazda unui eveniment de elită

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90