Donaris 930 x 122

poliția locală pitești

Comercianţi amendaţi de poliţiştii locali din Piteşti

De la începutul lunii februarie, polițiștii locali din cadrul Compartimentului Activități Comerciale au desfășurat multiple activități de control, în piețele situate pe raza municipiului Pitești.

Citiți și: Nu se aștepta nimeni la așa ceva: Poliția a intervenit la grădiniță!

Au fost controlate Piața Smârdan și Piața Trivale, privind efectuarea unui comerț civilizat și respectarea măsurilor pentru prevenirea epidemiei de Covid-19.

Peste 100 de producători agricoli și agenți economici au fost verificaţi, cu privire la deținerea și valabilitatea atestatelor de producător, a carnetelor de comercializare, afișarea corectă a prețurilor, precum și respectarea suprafeței de comercializare.

Citiți și: Momente cutremurătoare la Poliția Locală!

Totodată, au fost verificate și  zonele adiacente, în vederea depistării persoanelor ce desfășoară activități de comerț neautorizat.

„Urmare controalelor au fost aplicate un număr de 8 sancțiuni contravenționale conform Legii nr.145/2014 și H.C.L. nr.197/, în valoare totală de 1.800 lei, pentru efectuarea de comerț ambulant.  Acțiunile vor continua și în perioada următoare”, a transmis Bogdan Aristănţoiu, purtător de cuvânt în cadrul Poliţiei Locale Piteşti.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3