930×122 CAPRA 5

aniversare

COMPETIȚII ȘI SURPRIZE LA ȘCOALĂ, ÎN MIOVENI

Competiții și surprize la școală, în Mioveni. În perioada 20-23 noiembrie 2018, Şcoala Gimnazialã “Liviu Rebreanu” din Mioveni aniversează „Zilele școlii” și 38 de ani de activitate în slujba educației.

Citiți și: Școala „Matei Basarab” scrie istorie! Spectacol cum rar se întâmplă

Jocuri distractive, competiţii sportive, concursuri tematice, întâlnire cu cadrele pensionare ale şcolii, dar şi alte surprize sunt pregătite de profesori pentru elevi.

Școala Generală cu clasele I-VIII din Mioveni care și-a ales ca patron spiritual pe renumitul romancier Liviu Rebreanu a fost dată în folosinţă pe 24 octombrie 1980, cu o capacitate la acea dată de 17 săli de clasă şi 3 laboratoare.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

În anul 1992 s-a amenajat un nou spațiu al școlii, cu 24 de săli de clasă, 2 laboratoare și o bibliotecă cu sală de lectură.

Pe 1 iunie 2004 s-a dat în folosinţă și moderna sală de sport în care echipele Clubului Sportiv Dacia Mioveni 2012 își susțin antrenamentele și competițiile oficiale.

Munca dascălilor și rezultatele elevilor obținute în urma participării la concursuri și olimpiade s-au concretizat în numeroase premii, atât la nivel judeţean, cât şi naţional.

De remarcat este că în ultimii doi ani Şcoala “Liviu Rebreanu” a fost singura din Mioveni cu elevi care au obținut nota 10 la ambele probe ale Evaluării Naționale.

În prezent, unitatea de învățământ are 70 de cadre didactice, care școlarizează un număr de peste 1.000 copii în trei cicluri, și o bază materială formată din 46 de săli de clasă, 5 laboratoare, bibliotecă și sală de lectură, sală modernă de sport, un centru logopedic zonal, cabinet psihopedagogic, cabinet medical, cabinet asistent social, cabinete de istorie, geografie și educație tehnologică.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3