Donaris 930 x 122

filarmonica pitesti

Concert de excepție în Pitești!

Concert folk fusion „Graiu”, la Filarmonica Pitești

Citiți și: Artiști și directorul de la Filarmonica Pitești au ieșit pe Strada Mare

Vineri, 25 noiembrie, de la ora 19.00, în sala „Simfonia” a Filarmonicii Pitești, va avea loc concertul folk fusion „Graiu”, susținut de bandul Filarmonicii Pitești, Alina Ciolcă (tamburină, voce), Mac Marian Aciobăniței (chitară electrică) și Adrian Chepa (percuție, chitară bass, Jew’s Harp).

Citiți și: Program Ceaikovski și Brahms, la Filarmonica Pitești

În program: „Afro-Doina”, „Eve and Adam/John the Revelator /John on the Island”, „Coanticu lu Boșca”, „Iancu Jianu”, „Lost John”, „Nu nă dzăț patrioți”, „Wade in the water”, „C-așa giucau bătrânii”, „Stulia”, „Cântecul miresei”, „Downtown Money Waster/Ol dollar mamie”, „Batu giumaru”, „Chitu Mila”, „Preste codru-am amnaveit”,„Black Woman”, „Mi lo dorlu”, „Lucky holler/Early in the morning”, „Trandafir de pe răzor” și „Soul of a man”.

„Artiștii vă propun o fuziune în sunet și în spirit între romanități orientale și moșteniri afro-americane cu un concert ce pune în oglindă muzical, stilistic și conceptual folclor în graiul afro-american de la rădăcinile muzicilor blues și jazz cu folclor vlah în graiuri din cele patru dialecte istorice românești”.

Potrivit reprezentanților Filarmonicii Pitești, biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind de 40 de lei și 30 de lei, în funcție de categoria locului. Un bilet pentru pentru elevi și studenți este 10 lei, respectiv 7,50 lei, iar pentru pensionari, 20 de lei, respectiv 15 lei. Abonamentele sunt valabile!

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3