930 x122 grota rece

filarmonica pitesti

CONCERT MEMORABIL, PE PAGINA DE FACEBOOK A FILARMONICII PITEȘTI

Ca urmare a Hotărârii 60/23 noiembrie a.c. a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, prin care se interzic două săptămâni activitățile în cadrul cinematografelor și instituțiilor de spectacol și/sau concerte, Filarmonica Pitești anunță publicul fidel că se poate bucura în continuare de muzica sa, de data aceasta pe pagina de facebook.

Citiți și: Un artist renumit revine la Pitești!

Joi, 26 noiembrie, de la ora 19.00, pe www.facebook.com/pitestifilarmonica, poate fi vizionat, din arhiva instituției, concertul simfonic extraordinar, susținut, în 28 noiembre 2019, de orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești, dirijor, Horia Andreescu, solist, pianistul Mihai Ungureanu.

În program: W. A. Mozart – Simfonia nr. 1 în Mi bemol major, J. Haydn – Concertul pentru pian și orcestră în Re major și L. V. Beetoven – Simfonia nr. 5 în do minor, Simfonia Destinului.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90