SPALATORIE MURAY  930×122

filarmonica pitesti

Concert simfonic extraordinar dedicat Simfoniei Lalelelor, în Parcul Lunca Argeșului

Orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești vă dă întâlnire vineri, 15 aprilie, de la ora 13.00, în Parcul Lunca Argeșului, la un concert simfonic extraordinar dedicat ediției a 45 – a a Simfoniei Lalelelor. Artiștii piteșteni, dirijorul Constantin Grigore și solista Ana Cebotari vor interpreta piese de mare popularitate.

Citiți și: Concert de zile mari! O celebră și îndrăgită trupă vine la Pitești

În program: Charles Gounod – Je veux vivre din opera „Romeo și Julieta”, Leo Debiles – Les Files de Cadix, Franz Lehar – Meine lippen, sie kissen so hies din opereta „Giuditta”, Andrew Lloyd Webber – Memory din musicalul „My Fair Lady”, Lucio Dalla – Caruso, Rick Allison – Je t’aime, Vasile Vasilache – Ploaia și noi și Francescon Sartori – Con te partito. De asemenea, publicul va audia polci și valsuri celebre precum: Dunărea albastră, Trandafirii sudului, La vânătoare, Tunete și fulgere, Trich trach, Fără griji și Marșul lui Radetzky.

După absolvirea studiilor muzicale în ţară, dirijorul Constantin Grigore a urmat şi cursurile Academiei de Muzică „Karol Lipinski” din Polonia. A fost îndrumat de maeştri recunoscuţi și a participat la masterclassuri la Malaga, Viena şi Varşovia, susținând concerte în țară și în străinătate. Este dirijorul principal al Orchestrei Camerata Regală și al Teatrului de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București și dirijorul Filarmonicii Pitești.

Citiți și: „Festivalul Tinerilor”, ediția a II – a, la Filarmonica Pitești

 

 

Născută dincolo de Prut, soprana Ana Cebotari a absolvit Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, fiind considerată una dintre cele mai promițătoare soliste ale generației sale. A câștigat premii naționale și internaționale, concertând pe cele mai importante scene ale lumii.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

Donaris 570×90