EcoMoto 930×122

fast-food

Concurența de temut a McDonald’s și KFC! Un nou fast food în Pitești

Concurența de temut a McDonald’s și KFC! Un nou fast food în Pitești

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Apare un gigant românesc care se luptă direct cu restaurantele KFC și McDonald’s.

Este vorba despre lanțul de fast food FRYDAY. Fondat de antreprenorul sucevean Lucian Florea, FRYDAY se extinde rapid.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Curând se vor deschide trei noi restaurante în Pitești, Sibiu și Galați, notează stiripesurse.ro. Potrivit antreprenorului, acestea vor fi inaugurate până în luna iunie:

„Următorul sprint va fi deschiderea a trei noi restaurante în doar 60 de zile, prin urmare vom deschide în intervalul 25 aprilie – 27 iunie trei unităţi în trei mall-uri din România, în Piteşti, Galaţi şi Sibiu, cu o investiţie de peste 1,3 milioane de euro”.

Lucian Florea spune că obiectivul este ca până la final de an să ajungă la 15 unităţi cu o prezenţa în oraşe noi, precum Galaţi, Piteşti, Sibiu, Cluj, Constanţa, dar şi cu noi unităţi în oraşe în care compania este prezentă deja, precum Timisoara şi Bucureşti.

În prezent, lanțul românesc de fast food FRYDAY a ajuns la nouă restaurante. Anul trecut au înregistrat afaceri de 28,6 milioane de lei (5,7 mil. euro), nivel dublu faţă de anul anterior.

„Anul 2024 este un an în care vom apasă pedala acceleraţiei şi pe care îl proiectăm cu o creştere a cifrei de afaceri de peste trei ori faţă de 2023, având un forecast de peste 70 de milioane de lei pe bilanţul din acest an”, a mai declarat suceveanul.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90