930×122 CAPRA 5

concurs național de dans

CONCURS DE DANS PENTRU COPII ÎN MIOVENI

Concurs de dans pentru copii în Mioveni. Mâine, 17 aprilie 2019, de la ora 12, Centrul Cultural Mioveni va găzdui etapa județeană a concursului național de dans ,,Împreună pentru viitor’’.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Concursul a fost iniţiat de Ministerul Educaţiei Naţionale special pentru elevii implicaţi în Strategia Naţională de Acţiune Comunitară (S.N.A.C.) și se desfășoară în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Argeș, Primăria și Centrul Cultural Mioveni.

Potrivit organizatorilor, secțiunile concursului sunt dans modern și dans traditional, iar cele 5 echipe participante (120  de persoane) sunt formate din elevi voluntari proveniți din unitățile de învățământ care derulează parteneriate în cadrul S.N.A.C. și elevi beneficiari, cu dizabilități.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Activităţile Strategiei Naționale de Acţiune Comunitară încurajează implicarea elevilor şi tinerilor ca voluntari în activităţi desfăşurate cu copiii aflați în dificultate, în scopul susţinerii procesului de incluziune socială a acestora.

Faza regională a acestei competiții se va desfășura în Câmpulung Muscel pe 17 mai 2019, iar faza naționala, în Sighetu Marmației, în luna iunie.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3