930×122 CAPRA 5

2 decembrie

CONCURS DE TABLE ŞI ŞAH DE ZIUA INTERNAŢIONALĂ A PERSOANELOR CU DIZABILITĂŢI

Ca în fiecare an, pe data de 3 decembrie în Mioveni se va celebra Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi. Special pentru acestea au fost organizate o mulţime de activităţi, cum ar fi:

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Ora 9:30: Psihologul Mirela Andreea Teodorescu se întâlneşte cu membrii asociației persoanelor cu handicap ,,Speranța Vieții’’, tema dezbaterii fiind integrarea socială a persoanelor cu dizabilităţi
Ora 11: Miss Crizantema, ediția a V-a, și Miss Gospodina
Ora 14: Concurs de rummy, table și șah
Concurs de alergare printre jaloane (str. Tudor Mușatescu).

Toate acestea sunt organizate de Consiliul Local, Primăria şi Centrul Cultural Mioveni, în parteneriat cu C.S Dacia Mioveni 2012, Asociaţia persoanelor cu handicap „Speranţa Vieţii”, Asociaţia pensionarilor „Viaţă Lungă” şi Asociația Centrul Regional pentru Integrare, Dezvoltare și Reinserție Socială a Persoanelor cu Cazier și a celor cu Handicap.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90