Donaris 930 x 122

valentin deaconescu

Consilier județean din Pitești, rămas fără WhatsApp: ”Mi l-au furat, nu știu cine îl folosește!”

Atenție! Conturile de WhatsApp pot fi furate și foarte greu sau uneori chiar imposibil de recuperat.

Citiți și: Premieră în presa online din Argeș! ePitești și-a lansat canalul de WhatsApp!

Politician piteștean rămas fără WhatsApp: ”Mi l-au furat, nu știu cine îl folosește!”

De o astfel de situația s-a lovit recent și un tânăr politician piteștean, consilier județean din partea PNL. Valentin Deaconescu ne-a povestit ce s-a întâmplat, dar și ce demersuri a făcut în încercarea disperată de a-și recupera contul.

Citiți și: Anunț WhatsApp: Din octombrie, acești utilizatori nu mai pot folosi aplicația

Totul a început atunci când a încercat să se conecteze la contul său de WhatsApp pe telefon și a observat că nu-l mai poate accesa. Este important de precizat faptul că acesta avea activată versiunea WhatsApp Beta, versiune care permite utilizarea aceluiași număr de telefon pe mai multe dispozitive simultan (calculator, tabletă,etc).

Pentru menținerea conturilor de WhatsApp în siguranță, activarea verificării în doi pași este esențială. Această funcție, care este opțională, adaugă mai multă securitate conturilor.

Consilierul județean nu avea activată o astfel de funcție pentru contul său. Odată furat contul de WhatsApp, persoana din spatele furtului i-a luat-o înainte piteșteanului și a activat ea opțiunea verificării în doi pași. Acest lucru a făcut ca procesul de recuperare al contului să fie unul dificil, aproape imposibil.

Valentin Deaconescu a trimis mail-uri companiei WhatsApp în încercarea sa de a-și recupera contul. Reprezentanții companiei l-au îndemnat să-și reseteze contul, însă faptul că persoana care l-a furat a activat verificarea în doi pași, această soluție n-a mai fost posibilă.

În acest caz, compania i-a dat acestuia un termen de așteptare, de 7 zile, pentru a găsi soluții în rezolvarea problemei sale.

Până una alta trebuie să suporte zecile de apeluri care vin din partea unor persoane din diferite țări străine cum ar fi Africa sau Arabia.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3