930X122 MAIA

mioveni

Consiliul Local Mioveni, ultima şedinţă ordinară din acest an

Marți, 20 decembrie 2022, de la ora 17.00, la sediul Primăriei Mioveni va avea loc ultima şedinţă ordinară din acest an a Consiliului Local.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

La această şedinţă sunt prevăzute 20 de puncte şi se vor discuta mai multe proiecte de hotărâri, printre care amintim:

– aprobarea stabilirii impozitelor și taxelor locale pentru anul 2023;

Citiți și: Concert de mare clasă! Vedete de renume vor urca pe scenă!

– aprobarea Strategiei de Transformare Digitală a Orașului Mioveni, pentru perioada 2022-2027;

– aprobarea încheierii Protocolului de colaborare între Ministerul Muncii și Solidarității Sociale (MMSS) și Unitatea Administrativ Teritorială – Orașul Mioveni, județul Argeș având ca obiect asigurarea colaborării interinstituționale, în vederea implementării proiectului „HUB DE SERVICII MMSS-SII MMSS”, cod MySmis 130963 în sensul digitizării documentelor din cadrul dosarelor beneficiarilor de servicii sociale activi la momentul semnării protocolului etc.

Ordinea de zi a şedinţei se aduce la cunoştinţa locuitorilor orașului Mioveni şi este publicată pe site-ul oficial al instituţiei https://emioveni.ro/images/pdf/convocator/2022/proiectul_ordinii_o_20.12.2022.pdf, potrivit dispoziţiilor art. 135 alin. (4) și alin. (5) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3