930×122 CUMPANA 5

Pitesti

CONSTANTIN_BALACEANU_STOLNICI_IN_PITESTI

CONSTANTIN BĂLĂCEANU STOLNICI, DIN NOU ÎN PITEŞTI

Academicianul Constantin Bălăceanu Stolnici, cetăţean de onoare al judeţului Argeş, va veni săptămâna viitoare în Piteşti.

Citiți și: Se cere un nou sens unic pe o stradă din Pitești

Stolnici va participa pe 14 mai la cea de a V-a ediție a conferinţei internaţionale având ca temă considerații juridice și administrative privind domeniul public și privat al unităților administrativ-teritoriale, conferință organizată de Primăria Piteşti, Consiliul Judeţean şi Universitatea „Constantin Brâncoveanu”. Conferinţa va avea loc la Universitatea „Brâncoveanu” și va fi structurată pe două secțiuni: Drept și Administraţie Publică.

La eveniment vor participa şi reprezentanţi ai administraţiei locale din Ourem-Fatima (Portugalia), oraş înfrăţit cu Piteştiul. Cu această ocazie vor fi prezentate lucrări de specialitate, va exista un schimb de idei, informaţii şi concepte în domeniul ştiinţelor juridice și administrative şi vor fi dezbateri privind evoluţia celor două domenii de activitate amintite. Evenimentul va deschide, practic, ediţia din acest an a Zilelor Municipiului Piteşti (care vor avea cea mai mare concentrare de manifestări în perioada 20-21 mai).

Citiți și: Nu rata! Super evenimente azi în Pitești!

 

555×222  MAIA

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3