New Profesional Consult 930 x 122

Pitesti

Construirea unui spital nou la Pitești, în dezbatere

În data de 07 decembrie 2021, de la ora 15:00, în sala Filarmonicii din Pitești, se organizează întâlnirea publică pentru dezbaterea oportunității construirii unui nou spital la Pitești.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Sunt invitați să participe, alături de consilierii locali și delegați ai municipalității, pentru a-și expune opinia argumentată, reprezentanți cu autoritate, experiență și acces la informația din domeniul medical.

Va fi prima întâlnire privind acest subiect, între specialiștii în sănătate, management medical și reprezentanții mediului public. Vor fi discuții aplicate pe următoarele teme: costul investiției, costurile de funcționare, resurse umane, legislație – de la procedurile aplicate pacienților la decontarea serviciilor medicale, modele de studiat etc.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Dezbaterea din 07 decembrie va fi transmisă și on-line, pe pagina de Facebook a Primăriei Pitești.

De asemenea, cetățenii își pot exprima punctul de vedere sau sugestiile pe adresa de e-mail primaria@primariapitesti.ro, cu subiectul „oportunitate spital nou”.

În urma acestei dezbateri, vor rezulta primele concluzii, ce vor constitui baza de fundamentare a informării privind oportunitatea investiției într-un spital nou la Pitești.

Reamintim că, primarul Cristian Gentea a adus pentru prima dată în discuție construirea unui nou spital la Pitești, într-o conferință de presă susținută spre sfârșitul lunii aprilie a anului curent.

Foto principal – descriptiv: digi24.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

7 comentarii

  • Satan spune:

    Construirea de spitale se dezbate, construirea de blocuri, magazine, case se face.

  • Flory spune:

    Un spital cu condii bune și curățenie cum trebuie și fără doctori care cer mită și te înjură pe fata că i deranjezi

  • Nita Ioana spune:

    Era vorba sa se construiasca un spital de Boli Infectioase, mai sus de muzeu, in vremea dr Manu.S a uitat acest proiect ?

  • Goanță Olivia spune:

    Este de bun augur această inițiativă. Sperăm să ne bucurăm de un spital nou,modern,la cele mai înalte standarde.

  • Predescu spune:

    O idee foarte bună. Este necesar construirea unui Spital.

  • Ion spune:

    Așa e când conduce PSD. Nu au bani de lucruri normale, dar au de wc.de 400.000 euro și de alte pomeni.
    Vedeți că Pitești este un oraș care a rămas în urmâ cu 20 de ani și nu interesează pe nimeni. Bine că a făcut guvernul Sală Polivalentă.

  • Cosmin spune:

    Extrem de necesar si cat mai rapid ,

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90