Donaris 930 x 122

filarmonica pitesti

Consultare cu publicul meloman privind prețurile la bilete și abonamente!

Filarmonica Pitești, prin managerul Gabriel Niță, organizează în data de 14 iulie, de la ora 14.00, o consultare cu publicul meloman privind prețurile la bilete și abonamente în cea de-a 16-a stagiune.

Citiți și: Un artist renumit revine la Pitești!

Consultarea va avea loc la sediul instituției, în Sala Multimedia.

“În precedenții doi ani am demonstrat, printre altele, faptul că suntem o instituție transparentă, ce pune accent pe comunicare.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Dezideratul nostru este să bucurăm publicul meloman.

Tocmai de aceea îmi doresc ca înainte de ședințele Consiliului Administrativ și ale Consiliului Local privind prețurile la bilete și abonamente în noua stagiune, să aflăm și părerea publicului.

Cu toții am traversat o perioadă dificilă, încă se resimte acest lucru, iar obiectivul nostru este să readucem piteștenii în sala de concerte.

Vă aștept așadar la sediul instituției alături de colegii din departamentele cultură, contabilitate, juridic, dar și alături de reprezentanți ai Consiliului Administrativ.

Am speranța că împreună vom reuși!

Însă avem nevoie de comunicare, efort comun, perseverență și un act cultural artistic de nivel înalt!” transmite Gabriel Niță, managerul Filarmonicii Pitești.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3