930 x122 grota rece

ninsori

Continuă ninsorile abundente! Temperaturile scad drastic!

Meteorologii anunță că va continua să ningă și în următoarele zile în România, iar temperaturile vor scădea drastic, potrivit Antena 3 CNN.

Citiți și: Cât mai ține episodul de iarnă

După ninsorile din weekend, vremea se va încălzi ușor, ziua, în cea mai mare parte a țării, dar nopțile și diminețile vor fi reci, iar în nordul și centrul țării vor fi intervale cu ninsoare și în zilele următoare.

La munte, aceste ninsori vor fi mai consistente și vor duce la o creștere însemnată a stratului de zăpadă în unele zone.

Citiți și: România, lovită de ciclonul ninsorilor masive!

În zonele joase, temperaturile vor crește ușor, dar încălzirea se va resimți mai mult ziua, când maximele vor fi pozitive în cea mai mare parte a țării, cu excepția zonelor de munte. În a doua parte a săptămânii, s-ar putea atinge și 9 – 11 grade în vestul și sud-vestul țării.

În același timp, stratul existent de zăpadă va diminua creșterea temperaturilor ziua și va favoriza scăderea rapidă a acestora seara și în timpul nopții.

Dimineața, vremea va fi rece, mai ales în jumătatea estică a țării. Pe alocuri, în special în zonele depresionare, temperaturile vor scădea ușor sub pragul de -10°C în unele nopți, acolo unde cerul va fi mai mult senin.

După această ușoară încălzire, temperaturile vor scădea treptat în următoarea perioadă, urmând ca weekend-ul următor să atingă chiar și -15 grade Celsius.

Foto descriptiv: Antena 3 CNN

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90