930 x122 grota rece

ludovic orban

Continuă războiul în PNL: Robert Sighiartău l-a comparat pe Ludovic Orban cu Nicolae Ceaușescu

Potrivit Mediafax, în ședința Biroului Executiv (BEX) a PNL, Robert Sighiartău, secretar general al partidului l-a criticat dur pe Ludovic Orban, reproșându-i liderului liberal că a ales să trădeze partidul.

Citiți și: Când politica încurcă ițele: PNL nu și-a dat seama că are candidat la Mioveni datorită PSD

D-le președinte trebuie să vă spun faptul că am ales să nu mai fiu în echipa dvs în momentul în care ați trădat interesele PNL și ați pun deasupra lor interesele dvs, ca să fiu extrem de clar. Ați cedat trei ministere, de dezvoltare și economice, competitorilor noștri de la USR Plus ca să obțineți funcția de președinte al Camerei și mai mult decât atât să vulnerabilizați poziția PNL cu prim-ministru Cîțu în frunte, ceea ce este extrem de grav”, sunt reproșurile făcute de Sighiartău, potrivit Mediafax.

Mai mult decât atât, în ședință, secretarul general PNL l-a comparat pe Ludovic Orban cu Nicolae Ceaușescu pentru faptul că liderul liberal i-ar fi numit trădători pe toți membrii partidului care nu sunt de partea sa.

Citiți și: Exclusiv. Pitești: Coteț va candida împotriva lui Gentea pentru Primărie

Conform spuselor lui Robert Sighiartău, Ludovic Orban ar fi început o campanie împotriva celor care susțin alt candidat, mai exact pe Florin Cîțu, la Congresul PNL din septembrie.

Foto descriptiv: ziardecluj.ro

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90