New Profesional Consult 930 x 122

ludovic orban

Continuă războiul în PNL: Robert Sighiartău l-a comparat pe Ludovic Orban cu Nicolae Ceaușescu

Potrivit Mediafax, în ședința Biroului Executiv (BEX) a PNL, Robert Sighiartău, secretar general al partidului l-a criticat dur pe Ludovic Orban, reproșându-i liderului liberal că a ales să trădeze partidul.

Citiți și: A schimbat partidul pentru a-l ”bate” pe primarul care este de 32 de ani în funcție

D-le președinte trebuie să vă spun faptul că am ales să nu mai fiu în echipa dvs în momentul în care ați trădat interesele PNL și ați pun deasupra lor interesele dvs, ca să fiu extrem de clar. Ați cedat trei ministere, de dezvoltare și economice, competitorilor noștri de la USR Plus ca să obțineți funcția de președinte al Camerei și mai mult decât atât să vulnerabilizați poziția PNL cu prim-ministru Cîțu în frunte, ceea ce este extrem de grav”, sunt reproșurile făcute de Sighiartău, potrivit Mediafax.

Mai mult decât atât, în ședință, secretarul general PNL l-a comparat pe Ludovic Orban cu Nicolae Ceaușescu pentru faptul că liderul liberal i-ar fi numit trădători pe toți membrii partidului care nu sunt de partea sa.

Citiți și: Gorghiu, transfer “de milioane” la PNL Argeș. L-a „resuscitat” politic pe Iani Popa

Conform spuselor lui Robert Sighiartău, Ludovic Orban ar fi început o campanie împotriva celor care susțin alt candidat, mai exact pe Florin Cîțu, la Congresul PNL din septembrie.

Foto descriptiv: ziardecluj.ro

 

555×222  MAIA

Comentarii

Donaris 570×90