SMART KIDS 930X122

anaf

CONTRIBUABILII ARGEȘENI, CHEMAȚI LA FISC

Miercuri, 10 iulie 2019, de la ora 12, în sala de şedinţe a Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Argeş (administrație cu sediul pe bulevardul Republicii din Pitești – foto), contribuabilii interesați vor beneficia de o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri referitoare la completarea şi depunerea Declaraţiei Unice şi a Formularului 230 „Cerere privind destinaţia sumei reprezentând 2% sau 3,5% din impozitul anual pe veniturile din salarii și din pensii”.

Citiți și: Lovitură de milioane de lei! Ce urma să ajungă în țară

Specialiştii ANAF vor mai prezenta calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii iulie 2019, serviciile oferite de ANAF – Spaţiul Privat Virtual, precum şi alte noutăţi legislative.

Contribuabilii interesaţi să participe la această întâlnire se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

Citiți și: Fiscul argeșean transmite un mesaj îngrijorător! Puteți rămâne fără bani

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA