anaf

CONTRIBUABILII ARGEȘENI, CHEMAȚI LA FISC

Miercuri, 10 iulie 2019, de la ora 12, în sala de şedinţe a Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Argeş (administrație cu sediul pe bulevardul Republicii din Pitești – foto), contribuabilii interesați vor beneficia de o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri referitoare la completarea şi depunerea Declaraţiei Unice şi a Formularului 230 „Cerere privind destinaţia sumei reprezentând 2% sau 3,5% din impozitul anual pe veniturile din salarii și din pensii”.

Citiți și: ANAF îi roagă pe contribuabili să nu deschidă mail-urile de la [email protected]

Specialiştii ANAF vor mai prezenta calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii iulie 2019, serviciile oferite de ANAF – Spaţiul Privat Virtual, precum şi alte noutăţi legislative.

Contribuabilii interesaţi să participe la această întâlnire se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

Citiți și: Precizări importante referitoare la declaraţia unică

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441