SMART KIDS 930X122

bazar Ghe. Lazăr

Controale în bazarul „Gheorghe Lazăr”. Un bar a fost închis

Astăzi, 31 mai, polițiști din cadrul Poliției Locale Pitești au acționat în Bazarul Ghe. Lazăr, din municipiu, având loc mai multe controale.

Citiți și: Pitești. Transport agabaritic. Mare atenție în trafic!

În urma verificărilor, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, iar un bar a fost închis.

Bogdan Aristănțoiu (foto), purtătorul de cuvânt al Poliție Locale Pitești, transmite:

Citiți și: Noutate în centrul Piteștiului!

„În data de 31.05.2022, polițiștii locali din cadrul Compartimentului Activități Comerciale, Poliția Locală Pitești, au efectuat mai multe controale la agenții economici din Bazarul Ghe. Lazăr, din municipiului Pitești, având ca scop respectarea regulilor generale de comerț, precum și a modului de ocupare a domeniului public, în baza acordurilor eliberate de Primăria Municipiului Pitești.

Au fost verificați un număr de 27 comercianți, fiind aplicate 8 sancțiuni contravenționale conform O.G. nr.99/2000 actualizată.

Tot în data de 31.05.2022, o unitate de alimentație publică (bar) a fost sancționată contravențional pentru lipsă autorizație, fiind aplicată măsura complementară de suspendare a activității. Menționăm că, agentul economic a fost avertizat anterior, fiindu-i stabilit termen de intrare în legalizate, care nu a fost respectat.

Acțiunea va continua pe toată perioada săptămânii următoare, în baza planului de acțiune stabilit și a sesizărilor primite din partea cetățenilor.”

Supernova_2022_christmas_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

570×90 MAIA