Donaris 930 x 122

distribuție oltenia

CONTROALE ÎNTEȚITE. RAZIE ÎN ARGEȘ

Controale întețite. Razie în Argeș. Efective de jandarmi au participat astăzi la o acţiune comună de control în colaborare cu reprezentanţi ai Distribuţie Energie Oltenia în satul Păuleasca al comunei Mălureni, sat locuit de o comunitate de romi.

Citiți și: ,,Beznă” de patru zile în Pitești: Centru medical, agenți economici și casnici afectați

Au fost găsite mai multe case care erau branşate ilegal la reţeaua distribuitorului de energie electrică printr-o instalaţie clandestină şi improvizată, care alimenta instalaţia de utilizare, precizează Jandarmeria Argeș.

În urma verificărilor la faţa locului, jandarmii au întocmit trei dosare de constatare a faptelor, dosare care ulterior le-au fost înaintate poliţiștilor din Mălureni pentru continuarea cercetărilor.

Citiți și: Oficial. Acești piteșteni rămân fără curent electric!

La rândul lor, reprezentanţii Distribuţie Energie Oltenia au procedat la dezafectarea instalaţiilor improvizate.

Precizăm că în ultima perioadă astfel de acțiuni, la hoții de curent electric, se desfășoară frecvent în județul Argeș (amănunte, AICI).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90