New Profesional Consult 930 x 122

bascov

CONTROALE ÎN CASCADĂ ÎN ARGEȘ

Controale „în cascadă” în Argeș. Efective de jandarmi au participat astăzi la o acţiune comună de control în colaborare cu reprezentanţi ai Distribuţie Oltenia în zona comunelor Bascov și Băiculeşti.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Au fost găsite mai multe case branşate ilegal la reţeaua de energie electrică printr-o instalaţie clandestină şi improvizată, care alimenta instalaţia de utilizare.

Jandarmii au făcut 5 dosare de constatare a faptelor, dosare care ulterior au ajuns pentru soluționare la Secţia de Poliţie din Bascov.

Citiți și: Atenție: Informare oficială! Clienți afectați

De asemenea, o femeie a fost amendată cu 400 de lei pentru că ar fi refuzat să-și decline identitatea, faptă prevăzută de legea 61 din 1991, lege care sancţionează încălcările unor norme de convieţuire socială, ale ordinii şi liniştii publice.

Totodată, reprezentanţii Distribuţie Oltenia au dezafectat instalația improvizată.

Amintim că în ultima vreme furnizorul și jandarmii au întețit controalele în județul Argeș pentru prinderea hoților de curent electric (subiectul pe larg, AICI).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90