Donaris 930 x 122

verificări polițiști

Controale la mall, în magazine și pe străzi în prima zi de restricții

În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au desfășurat 23 de acţiuni punctuale, dintre care 20 au fost organizate independent de către poliţişti, 2 organizate împreună cu I.J.J. Argeş şi una cu alte structuri.

Citiți și: Amenzile nu îi sperie pe argeșeni. Sancțiuni de mii de lei pentru lipsa măștii de protecție

Conform IPJ Argeș, în cadrul acțiunilor au fost verificate 1.682 de persoane, precum și 135 de mijloace de transport.

Citiți și: Video – Masca la control! Razie a polițiștilor la „Toamna Piteșteană”

De asemenea, în ultimele 24 de ore, au fost verificate 181 de societăți comerciale, unde poliţiştii, alături de celelalte structuri cu care acționează în sistem integrat, au instruit reprezentanţii tuturor agenţilor comerciali și centrelor comerciale verificate cu privire la măsurile dispuse pentru respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat, conform Legii 55/2020, un număr de 221 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 14.250 de lei, după cum urmează:

210 sancțiuni, în valoare de 12.250 de lei, ca urmare a nepurtării sau purtării necorespunzătoare a măștii;

11 sancțiuni, în valoare de 2.000 de lei, ca urmare a nerespectării interdicțiilor de deplasare;

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Un comentariu

  • bnbv spune:

    dat o tura azi (26 oct) prin centru de la prefectura pana la teatru.un 20 % fara,altii sub barba,nas.tot prostimea de frica respecta pe cand restul stiu mai bine ca doar sunt atotcunoscatori.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache