EcoMoto 930×122

controale școli

Controale masive în școli și licee!

Controale masive în școli și licee!

Situația rezultatelor slabe obținute de elevii din anii terminali la simulările examenelor naționale a atras atenția autorităților.

Pentru a remedia situația, se iau măsuri precum controale și evaluări în școlile și liceele în care s-au obținut medii mai mici de 7.

Părinții susțin că aceste note reflectă realitatea, chiar dacă mulți își trimit copiii la meditații.

Controale masive în școli și licee

Profesorii care nu dau randament sunt și ei vizați, notează stirileprotv.

Planul de monitorizare a școlilor cu rezultate slabe vine cu recomandări pentru recuperarea materiei, dar este greu să acoperi golurile de cunoștințe în doar 3 luni.

Se pot organiza activități scurte de gramatică la începutul fiecărei ore de limba română și exerciții de redactare a unui text.

Pentru profesorii evaluatori, se pot organiza ateliere de lucru.

Ligia Deca a subliniat importanța desfășurării unor astfel de activităților remediale la nivelul școlii.

În acest fel, familiile nu vor fi nevoite să plătească suplimentar pentru pregătirea elevilor.

Foto descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Ionut spune:

    Atâta timp cat toți directorii de școlii și unii profesori sunt puși politic nu se va schimba nimic. Acum orice analfabet poate ajunge ditectir sau profesor. Țara asta nu mai are lideri,toate domeniile sunt pline de servitorii și lingăi ai politicului. Tu dacă ești un profesor foarte bun și cu prestanță nu poți fi director decât dacă ești la Partid. Am ajuns mai rău ca în comunism. Suntem o țară de analfabeti și lingăi

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3