NOR CURIER 930X122

bascov

Copiii dispăruți au fost găsiți unde nu se aștepta nimeni!

Update, ora 15.18, IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

„În cursul dimineții, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a patru minore, care se aflau cazate la un centru pentru minori din localitatea Bascov.

Având în vedere împrejurările plecării voluntare și rezultatul primelor verificări, efectuate de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov, semnalmentele celor în cauză au fost comunicate unităților de poliție de pe raza județului, iar în proximitatea locului de unde au plecat și pe traseele care ar fi putut fi urmate de către cele în cauză, au fost organizate căutări cu efective mărite, împreună cu polițiști ai altor structuri, dar și cu jandarmi și pompieri argeșeni, precum și cu persoane din rândul comunității.

Citiți și: Se scrie istoria celei mai așteptate Autostrăzi. Faza crucială: Se montează giganții!

În urma activităților desfășurate și al exploatării indiciilor obținute în urma căutărilor, minorele au fost identificate pe raza municipiului Pitești, de către polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 1 Poliție Pitești.

Din verificările preliminare a rezultat că cele în cauză nu au suferit leziuni, urmând să fie predate persoanelor responsabile.”

Update, ora 15.01

Cele patru fete au fost găsite în urmă cu puțin timp în centrul Piteștiului.

Update, ora 14.15

Căutările se desfășoară în continuare la această oră. Mai multe echipaje de Poliție, Jandarmi, dar și echipaje din cadrul ISU Argeș se află acum în zona Pensiunii Valea Ursului.

 

Aceștia efectuează masive căutări în pădurea din zonă.

Știrea inițială, ora 13.10

Mobilizare generală!

În acest moment mai multe echipaje de Poliție și Jandarmerie desfășoară acțiuni de căutare pe raza localității Bascov.

Potrivit primelor informații, patru fete minore au dispărut în această dimineață dintr-un centru de copii din Bascov.

Căutările se desfășoară în pădurile din împrejurimile centrului.

Știre în curs de actualizare

Foto principal: descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Rodica S spune:

    Cum … nu se astepta nimeni sa fie gasite in centrul orasului la plimbare ? Numai niste politisti …puteau sa le caute prin padure. ce sa caute in padure ? Au iesit pe centru sa se distreze !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90