EcoMoto 930×122

haită de câini

Copil de 13 ani, atacat de o haită de câini! Tatăl: „Mi l-au terminat”

Patrupezii fără stăpân au făcut o nouă victimă.

Citiți și: Pericol! Câini agresivi în Pitești

Marți seara, un copil de 13 ani a fost atacat de o haită de câini în Contești, județul Teleorman. Pentru a scăpa cu viață, băiatul plin de sânge și cu o ureche ruptă s-a urcat pe un gard și s-a refugiat într-o curte, notează Antena 3 CNN.

Potrivit sursei citate, vecinii au fost cei care au ieșit la auzul țipetelor îngrozite ale copilului care era aproape gol, cu hainele sfâșiate și plin de sânge.

Tatăl băiatului a fost oprit în trafic în timp ce îl transporta pe acesta la spital.

„Tatăl minorului, în timp ce se deplasa în municipiul Alexandria cu autoturismul având semnalele de avarii în funcţiune şi cu viteză, a fost oprit de un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei municipiului Alexandria. În urma discuţiilor purtate cu tatăl minorului şi evaluând situaţia de pericol în care se afla minorul, au asigurat deplasarea în condiţii de siguranţă la unitatea medicală”, a mai transmis Poliţia Judeţeană Teleorman.

Ulterior, copilul a fost transferat la o unitate medicală din municipiul Bucureşti pentru acordarea de îngrijiri medicale, notează Libertatea.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru neluarea de către proprietarul sau deţinătorul temporar al acestuia, a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, urmând a se propune soluţie legală prin Parchetul competent.

Incidentul din Teleorman vine la câteva după tragedia din Bucureşti. Sâmbătă, 21 ianuarie, o femeie, în vârstă de 43 de ani, a murit după ce a fost atacată de câini, în timp ce alerga în apropiere de Lacul Morii. Subiectul pe larg, AICI: Absolut dramatic! Aceasta este Ana, femeia mușcată și ucisă de o haită de câini.

Foto descriptiv: Ziuaconstanta.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90