Kaia 930 x 120

Alina Gorghiu

Coteț, „gând rău” pentru Gentea. Iar Gorghiu „avertizează” jurnaliștii la conferință

Coteț, „gând rău” pentru Gentea. Iar Gorghiu „avertizează” jurnaliștii la conferință

Citiți și: O nouă linie de transport metropolitan, de la 1 octombrie!

PNL și-a anunțat astăzi, oficial, candidatul pentru Primăria Pitești.

Așa cum ePitești a anticipat de ieri și a informat opinia publică, în exclusivitate, Mihai Coteț a fost  desemnat pentru a intra în această cursă.

Citiți și: Copii de la două creșe din Pitești, mutați în apartamente: Măsură de ultim moment

La eveniment au luat parte, pe lângă candidatul Mihai Coteț, și prefectul Radu Perianu, dar și șefa organizației județene, ministra Justiției – Alina Gorghiu.

Întreaga conferință a putut fi urmărită de cei interesați live, pe pagina de Facebook PNL Argeș.

Însă, oamenii nu au de unde să știe ce a fost înainte de această conferință.

Ei bine, jurnaliștii prezenți au fost„avertizați” de liderul PNL Argeș, Alina Gorghiu.

Ce a spus aceasta? Liberalii prezenți la conferință vor răspunde DOAR la întrebări despre candidatul la Primăria Pitești.

Din start, Alina Gorghiu a avut… grijă să traseze o line: asta acceptăm, asta nu!

Cu alte cuvinte, subiectele arzătoare au fost excluse, dinainte de începerea conferinței, de către șefa organizației județene.

Cel mai probabil, anticipând anumite întrebări ce ar putea veni din partea ziariștilor prezenți, date fiind speculațiile din ultima vreme din spațiul public și presa centrală, Gorghiu a vrut să îi protejeze pe colegii de partid, dar și pe ea însăși.

Ce întrebări i-au fost adresate lui Coteț?

Cu cine va face echipă la Primărie? Ce mesaj le transmite contracandidaților săi? Și cum comentează candidatura lui Ionuț Moșteanu (USR). Informații AICI – Se anunță un nou eșec răsunător. Moșteanu candidează pentru Primărie.

Să nu uităm că Ionuț Moșteanu este unul dintre artizanul câștigării primului mandat al domnului Gentea. Sper că de data asta va avea înțelepciunea… și îl aștept pe Ionuț lângă mine în bătălia contra PSD și Gentea.” – a spus Mihai Coteț.

Însă, în același timp, l-a acuzat pe Ionuț Moșteanu că nu s-a făcut remarcat atunci când vine vorba de municipiul Pitești.

Și, cam acestea au fost în mare întrebările cu care a trebuit să se confrunte Coteț. O parte dintre liberalii prezenți au luat și ei cuvântul în cadrul conferinței.

„Bravo, dragilor!” – le-a spus Alina Gorghiu colegilor din PNL Argeș la finalul evenimentului. Adevărul este că a și avut de ce să îi felicite… au avut de trecut un test greu!

Conferința, inclusiv întrebările adresate de către jurnaliști, în link-ul de mai jos:

Eurial 555 x222
570 X 90 POSADA 3