930×122 CAPRA 5

alegeri locale 2024

Este OFICIAL! Mihai Coteț, candidatul PNL pentru Primăria Pitești

Oficial! Mihai Coteț, candidatul PNL pentru Primăria Pitești

Citiți și: Mînzînă și-a depus oficial candidatura!

Așa cum ePitești a anticipat de ieri și a informat opinia publică, în exclusivitate, că președintele PNL Pitești Mihai Coteț se înscrie în ,,cursa” pentru Primăria Pitești, chiar în aceste momente, la sediul PNL Argeș are loc o conferință de presă în care s-a anunțat oficial candidatura acestuia pentru funcția de primar.

Sigma CVM România și SKY Agriculture anunță parteneriatul strategic pentru România

Citiți și: Breaking. Prefectul de Argeș își dă demisia!

La conferința de presă participă „spuma” partidului, ne referim la ministrul Justiției, Alina Gorghiu – șeful PNL Argeș, și la prefectul județului Argeș, Radu Perianu, care fac declarații chiar în aceste momente.

De altfel, Alina Gorghiu a fost cea care a anunțat candidatura lu Coteț.

Conferința se desfășoară la sediul PNL Argeș din strada Doina și Ion Aldea Teodorovici din zona Colegiului „Zinca Golescu”.

Marele „transfer” anunțat cu surle și trâmbițe de PNL Argeș, un fâs!

Mihai Coteț, consilier local liberal și președintele PNL Pitești, se va confrunta, cel mai probabil, cu actualul edil PSD-ist, Cristian Gentea, care încă nu și-a anunțat oficial candidatura, dar și cu deputatul USR Argeș, Ionuț Moșteanu.

Oficial! Mihai Coteț, candidatul PNL pentru Primăria Pitești

Reamintim că USR-istul și-a anunțat recent oficial candidatura pentru funcția de primar al Piteștiului, într-o conferință de presă susținută de partidul pe care îl reprezintă.

Amănunte despre subiect puteți re (citi) AICI: – Pitești. Se anunță un nou eșec răsunător: Moșteanu candidează pentru Primărie – 

Conferința de presă poate fi urmărită LIVE, AICI:

 

Video: Facebook/PNL Argeș

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3