EcoMoto 930×122

poliția locală pitești

Cresc salariile de la Poliția Locală. Directorii iau peste 2000 € pe lună! De „fes”!

Potrivit unui proiect aflat la punctul 27 pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Pitești, ce va avea loc astăzi, începând cu ora 15.00, se propune și majorarea salariilor de bază din cadrul Poliției Locale Pitești.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Conform referatului de aprobare al proiectului, „se propune stabilirea salariilor de bază pentru personalul din cadrul Poliție Locale a Municipiului Pitești, la același nivel cu salariile de bază din cadrul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Pitești și Direcției pentru Evidența Persoanelor a Municipiului Pitești, astfel încât toți salariații să beneficieze de o majorare de minim 10% a salariului de bază.”

Personalul din funcţiile publice de conducere

Astfel, salariul de bază al directorului general ar urma să crească de la 9.866 lei, la 10.958 lei. O mărire de 1.092 lei.

Citiți și: Motive de îngrijorare pentru salariați!

Directorul general adjunct ar urma să beneficieze de un salariu de 10.210 lei, de la 9.282 lei cât are în prezent.

Următorul în grila ierarhică este șeful de serviciu al cărui salariu ar urma să crească de la 8.062 lei, la 9.392 lei.

Totodată, în urma acestei majorări, și șeful de birou ar urma să aibă un salariu de 8.691 lei. În prezent beneficiază de un salariu de 7.634 lei.

Personalul din funcțiile publice de execuție

De asemenea, cresc și salariile personalului din funcțiile publice de execuție.

Astfel, salariul de bază al unui polițist local de grad superior, cu studii medii, ar urma să crească de la 2.834, la 3.406 lei.

Personalul din funcțiile contractuale de execuție

Și salariile personalului din funcțiile contractuale de execuție vor fi majorate.

Pentru un muncitor calificat este prevăzut un salariu de 2.920 lei, față de 2.415 lei cât este în prezent.

Consultă AICI grila cu salariile actuale.

Consultă AICI grila propusă cu salariile majorate.

Noua grilă de salarii, cu majorările mai sus menționate, va fi supusă la vot astăzi, în cadrul ședinței Consiliului Local Pitești.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Berechet spune:

    Niște scursuri ale societății. Nu fac nimic, încurcă lumea când avem politie națională, jandarmi. Desființați urgent. Și toți smecherii ăia de directori, au și pensie . Afară urgent.

  • Dumitru spune:

    Inutilitatea acestor salariați este evidentă. Nu vorbim numai despre cum s-a făcut selecția acestor gardieni, se vede cu ochiul liber, sunt diferiți, sar în ochi, dar ei mai și încurcă lucrurile, iar când ai așteptări și apelezi la ei constați mediocritatea acestora. La poliția locală Pitești, toți sunt rude între ei, soț, soție, tată, fiu, nași, fini, o familie extinsă de căpușe. Și vedem acum pe ce salarii. Are țara nevoie de ei în subteran în mine, că tot vrem să devenim independenți energetic.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3