930 x122 grota rece

crima in arges

Crimă în Argeș! Poliția, precizări oficiale!

Update, 25 mai, ora 08.45

Citiți și: ,,Nicu nebunu’, l-a omorât pe nea Ion!” L-a înjunghiat de 7 ori! Detalii șocante!

Poliția Argeș transmite: „În seara zilei de 24 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, o femeie de 52 de ani, din localitatea Căldăraru, ar fi fost înjunghiată de către concubinul său, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict spontan.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești și un echipaj medical, care au constatat că cele sesizate se confirmă, iar femeia a fost găsită decedată.

Citiți și: Video: Crimă în Argeş. Şi-a ucis soţia în vila de lux în care locuiau

Persoana bănuită de săvârșirea faptei, un bărbat de 48 de ani, a fost condusă la sediul poliției, pentru audieri.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii omor, în condițiile violenței în familie, cercetările fiind desfășurate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș.

După administrarea probatoriului, în cursul nopții, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive.”

Update, 24 mai, ora 22.50 – Șocant! Crimă în Argeș. Si-a omorât femeia cu care trăia! 

Acesta este bărbatul care ar și-ar fi omorât concubina:

 

Declarații vecini:

 

Știrea inițială, 24 mai, ora 22.33

Un eveniment tragic s-a petrecut în această seară, în județul Argeș.

 

Este vorba despre o crimă petrecută în localitatea argeșeană Căldăraru.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3