930×122 CAPRA 5

fc arges

Cristian Gentea, surpriză pentru fanii FC Argeș

Al doilea transfer pentru FC Argeș. Mike Cestor va juca la echipa alb-violeților.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp de primarul Piteștiului, Cristian Gentea.

Am promis o surpriză pentru astăzi, nu? Alături de Marius Constantin și Grigore Turda, Prepeliță vrea încă un jucător cu experiență în centrul apărării.

Citiți și: Obligație nouă pentru bănci! Se întâmplă cu una dintre cele mai efectuate operațiuni

Pe cine credeți că dorește? Noi îl sprijinim, așa că… bun venit la FC Argeș lui Mike Cestor!

Urmează atacanții zilele următoare!”, a anunțat edilul pe Facebook.

Mike Cestor este un fotbalist profesionist congolez care joacă ca fundaș central. În vârstă de 30 de ani, este de trei ori campion cu CFR Cluj, echipă la care a jucat din iulie 2019, până în februarie 2022.

A disputat finala Cupei României cu Astra, în 2019, după care și-a trecut în palmares două titluri cu CFR (2020 și 2021), plus o Supercupă.

Până să ajungă la FC Argeș, Cestor a fost curtat activ de CSU Craiova.

Reamintim că, primul transfer al acestei săptămâni a fost fotbalistul Marius Constantin. Subiectul pe larg, AICI – Mega transfer la FC Argeș!

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Eugen spune:

    Acest primar de tristă amintire, uita ce responsabilități are fata de urbea care l-am ales, îl interesează fotbalul și cheltuie banii bugetului acestui oraș că și cum ar fi ai lui. Nu uita dle Gentea nu ești ales sa sfidezi un întreg oraș, daca vrei și ai averi poți subvenționa din bani proprii!

  • Pitestean spune:

    D-le Eugen orice administrație responsabilă promoveaza urbea pe care o conduce prin toate formele posibile ,deci și prin sport.Daca dvs nu doriti asta e problema dvs,probabil sunteți unul din negativistii de serviciu cărora le pute tot ce se face bine..Mie personal mi se pare că orașul arată bine ,curat, și mult mai frumos decat altele Deci…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90