NOR CURIER 930X122

cristian gentea

Mega transfer la FC Argeș!

Mega transfer la FC Argeș! Marius Constantin (foto) a venit să completeze echipa alb-violeților.

Citiți și: Așa arată un liceu din Pitești! Investiție de milioane de lei

Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp de edilul Piteștiului, Cristian Gentea.

Citiți și: Cel mai mare campionat din Europa se ține la Pitești! Intrarea este gratuită

Andrei Prepeliță își „betonează” apărarea, iar eu îl susțin în totalitate! În 48 de ore, veți avea o nouă surpriză!

Mult succes, Marius Constantin! Să ai un sezon reușit, iar FC Argeș să își îndeplinească obiectivele!”, a scris Cristian Gentea pe Facebook, în dreptul unor fotografii în care apare alături de cunoscutul fotbalist.

Marius Constantin este un fotbalist român care a jucat pentru echipe precum: CS Universitatea Craiova, Rapid București, ASA Târgu Mureș, FC Brașov sau Gaz Metan Mediaș.

Pe plan internațional, are prezențe la națională pentru România U21 și România. Fotbalistul și-a început cariera în orașul natal, Brașov.

Fanii echipei piteștene sunt entuziasmați de noul transfer, postarea edilului strângând imediat zeci de reacții pozitive.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

13 comentarii

  • Un cetatean spune:

    Mega transfer? Cred ca nu cunoasteti semnificatia cuvintelor daca va referiti la mediocrul acesta! Sau va referiti cumva la mega-banii publici risipiti de primar pentru fotbal? Daca e asta din urma, va dau dreptate!

  • Monalisa spune:

    Păi ăsta are 39 de ani. Pentru fotbal e prea bătrân, pentru moș Crăciun e prea devreme. Gentea îl mai avem pe Ion Iliescu , pe Florin Piersic , pe Costică Nicolescu , toți apți joc. Să-i faci contract pe 10 ani ca să nu se supere pe tine. Ocupă-te domnule primar de tot ce înseamnă construcții nelegale în Pitești, de parcări, de mizeriile de poltisti locali, de spăgariii de la Urbanism, de licitațiile servite și mai lasă fotbalul că piteștenii nu te-au ales președinte la FC Argeș.

  • Ionică spune:

    De ce se fotografiază mereu primarul gentea cu toți fotbaliștii nou veniți? De ce nu se fotografiază și cu nou angajații de la primărie? El nu e patron , nu îi plătește el din buzunarul lui , e doar o campanie politică pe banii argeșenilor. Le dă salarii unor expirați, de 10 mii de euro lunar , din calitatea lui de primar , că nu dă de la el. Abuz incalificabil , megalomanie, infracțiune.

  • Robert spune:

    Mega ?! 🤣

  • Victor Tănase spune:

    Un jucător cu multă experiență, o soluție bună după dezastrul din play-off. Locul 6 final este bun față de lotul de jucători. A fost calificarea din semifinalele Cupei României după 19 ani. Așteptăm mai multe victorii acasă. Felicitări celor care susțin echipa.

  • Andreu spune:

    Marele Primar zici ca e Gigi Becali. Maimuțoiul de Vlădoiu ce face??? Are și el 5000€ pe luna și sta degeaba. Ne meritam soarta liga 2

  • Andrei spune:

    Liga 2 cu conducerea asta. Norocul nostru sa mai apăra un Dinamo ,Clinceni,Gaz Metan

  • Eugen spune:

    Acest primar daca are posibilități proprii de finanțare să procedeze el la sponsorizarea echipei Arges club, nu să folosească banii noștrii fara sa ne ceară acceptul. Văd că la primăria Pitești totul este ca o mișcare Brauniana (știe dansul, că doar a studiat fizica la Măgurele). Rușine dle primar !!!!!!! Când vă deplasați prin oraș nu va este rușine daca un cetatean va oprește și va pune o întrebare de cum se cheltuiesc banii publici ??

  • NEAMTU RADU spune:

    Dl Primar, cu respect, dv trebuie sa găsiți un sponsor cu bani pt. FCA. Nu căutați popularitate la cetățenii urbei cu asta.Faceti-va datoria impusă de funcție și răsplătiți cetățenii care v-au ales.Inca terasa ATELIER e ilegală în ceea ce face, in ciuda promisiunilor făcute de atâtea ori de dv.Si foarte multe lucruri trebuiesc făcute, fara mall la Muntenia.Am sperat in dv dar sunt dezamăgit definitiv când văd că litera legii nu se aplica la dv.Acelasi vacarm la ATELIE cu locul de joaca care , ilegal , e acceptata de dv. Poate d-na blonda de la Autorizații v-au înduplecat sa faceți excepție la dorința ei…

  • Sorin spune:

    Poate ne explica de ce au dat meciurile dupa ce s au vazut cu sacii in caruta si de ce nu promoveaza valori locale sa poata face bani din vanzari si de ce aducem veterani daca vrei performanta .

  • cocioranvasile spune:

    Voi care sunteți așa… răutăcioși nu sunteți ARGEȘENI….CLAR !
    VEDEȚI- VĂ DE TREABĂ….!

  • Alex spune:

    De ce dl primar nu merge pe mina tinerilor precum Barcelona merge tot cu epave refuzat de alții al

  • Tano spune:

    @Eugen – sunt convins va esti unul din aia care doar incaseaza din bugetul orasului si nu contribuie cu absolut nimic!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90