New Profesional Consult 930 x 122

ati

Criza de la Spitalul Județean ajunge la Ministerul Sănătății!

Criza de la Spitalul Județean ajunge la Ministerul Sănătății!

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

„În această dimineață a avut loc o nouă ședință cu reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Argeș și ai spitalelor din județ pentru a găsi o soluție la situația problematică a Secției ATI a Spitalului de Urgență Pitești.

Spre surprinderea mea, azi nu au lipsit doar șefii Consiliului Județean Argeș, ci și cei ai unității spitalicești în cauză.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Direcția de Sănătate Publică Argeș va convoca întrunirea Comitetului director județean, for instituțional aflat în subordinea Consiliului Județean Argeș.

Din acesta fac parte reprezentanţii autorităţilor judeţene şi locale, ai autorităţilor de sănătate publică judeţene, ai casei judeţene de asigurări de sănătate şi ai asociaţiilor de cadre medicale, pentru a manageria această situație așa cum este prevăzut în Ordinul pentru aprobarea Planurilor regionale de servicii de sănătate.

Criza de la Spitalul Județean ajunge la Ministerul Sănătății!

De asemenea, DSP Argeș va înștiința și va cere sprijin în această problemă Ministerului Sănătății!

Spitalul de Urgență Pitești a transmis o înștiințare către Direcția de Sănătate Publică Argeș prin care susține că de la 1 decembrie unitatea va avea un singur medic ATI.

Unul dintre specialiști și-a dat demisia, un alt medic ATI este în concediu medical”, a transmis Radu Perianu, prefectul județului Argeș.

Precizăm că de la această importantă ședință a lipsit chair și managerul Spitalului Județean Argeș, Molfea Adriana.

Detalii pe marginea subiectului puteți citi și AICI.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3