Donaris 930 x 122

Catedrala neamului

Cu ce l-a încântat o argeșeancă pe Patriarhul Daniel

Cu ce l-a încântat o argeșeancă pe Patriarhul Daniel

Citiți și: Surpriză de proporții! Cine a ajuns după gratii la Mioveni

Talentul, ambiția, dar mai ales munca asiduuă a propulsat-o pe o tânără originară din Mioveni în lumea bună a artei bucureștene.

După ce a absolvit Liceul de Arte Dinu Lipatti din Pitești, Mirabela Bedereagă a urmat cursurile Universității Naționale de Artă București.

Citiți și: DAN MANU, ÎNTÂLNIRE CU PATRIARHUL DANIEL

După desăvârșirea studiilor a avut mai multe expoziții personale sau de grup, unele chiar în Pitești. Însă adevărata măsură a talentului ei a dat-o nu în atelierul ei, ci în altă parte.

Cu ce l-a încântat o argeșeancă pe Patriarhul Daniel

Rezultatele remarcabile obținute de-a lungul timpului precum și seriozitatea ei au fost remarcate. Mirabela a fost selectată în echipa care execută mozaicul Catedralei Mântuirii Neamului!

Ctitoria Patriarhului Daniel nu este gata, dar lucrările sunt într-un stadiu avansat.

 

Dedicată artei

Fosta elevă a celebrului pictor Ștefan Câlția, artista nu doar că a făcut față noilor rigori ale lucrului pe șantierul de pictură. Prin hărnicia, pasiunea și îndemânarea cu care muncește s-a evidențiat repede.

A fost apreciată de însuși Patriarhul Daniel care obișnuiește să facă vizite inopinate.

Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Române a fost încântat să vadă ce iese din mâna Mirabelei și a colegilor ei. Icoane de dimensiuni mari alcătuite cu migală din mii și mii de „piese” colorate, strălucitoare.

Impresionat, Patriarhul Daniel a felicitat întreaga echipă pentru eforturile depuse și i-a binecuvântat pe toți cei care trudesc cu devotament în Catedrala Mântuirii Neamului.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3