Donaris 930 x 122

Stailer

Cu Stailer ai parte de noi experiențe plăcute la saloanele de beauty

După cum bine știm, Stailer este o platformă cu ajutorul căruia te poți programa online la orice salon de beauty dorești. A revoluționat industria de beauty, venind cu beneficii pe care toată lumea și le-a dorit la un moment dat.

Unul dintre avantajele de a utiliza Stailer atunci când vrei un loc pe scaunul unui stilist este eficientizarea timpului. Cu toții ne dorim să fim cât mai eficienți și apelăm la tehnologie pentru a ne bucura de timp liber și pentru noi.

Căutăm să plătim facturi online, să facem cumpărături, să ne programăm la anumite instituții, tocmai pentru a fi mai rapizi. Acum ne putem programa cu Stailer și la un salon de beauty online, mai simplu ca niciodată.

CE TREBUIE SĂ FACI PENTRU A UTILIZA PLATFORMA

Să renunți la metoda clasică de a da telefoane de la un salon la altul, pentru a găsi un loc liber pe scaun. Cu Stailer nu mai este nevoie să faci asta. În mai puțin de 5 minute te-ai programat atunci când ai avut nevoie de un serviciu, fără a fi condiționat de nimic.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi platforma, să selectezi orașul, serviciul dorit și vei avea o listă cu saloanele de coafura din Pitești sau din celelalte orașe. Vei alege salonul dorit, ora și data și programarea este gata.

Tot pe platformă vei avea toate detaliile necesare pentru a alege salonul potrivit ție: fotografii, locația prin Google Maps, durata și prețul serviciului precum și recenzii ale celor care au utilizat deja platforma. Mai mult decât atât, este o platformă 100% cu care te poți programa ori de câte ori ai nevoie.

STAILER, ACTIV ÎN 20 DE ORAȘE DIN ROMÂNIA

 

 

Platforma activează în 20 de orașe din țară și nu se oprește aici. Deci, dacă ești în căutare de saloane de manichiură și pedichiură din Pitești, Constanța, București, Iași, Sibiu, Brașov, Suceava și nu numai, accesează platforma. Poți vedea lista completă cu orașe pe site-ul oficial stailer.ro.

CALITATE, RĂSFĂȚ ȘI EFICIENTIZARE DE TIMP

Sunt doar câteva dintre beneficiile de care poți avea parte dacă te programezi cu Stailer. Vei găsi pe platformă doar saloane de calitate, unde activează stiliști cu experiență în domeniu, ce utilizează produse la fel de calitative. Te vei bucura de asemenea de răsfăț, într-un ambient plăcut și o atmosferă prietenoasă. Și poți face asta la ora, data și locația aleasă de tine.

Reminderile sunt cele care te vor ajuta să alegi locația potrivită pentru tine, însă vei avea pe platformă și toate detaliile cu privire la prețul și durata serviciului, fotografii cu lucrările făcute, locația prin Google Maps.

Iar dacă nu mai poți ajunge la salon, poți anula programarea tot din platformă, la fel de simplu, fără a suna stilistul sau pentru a da explicații.

Așadar, dacă ai nevoie de o programare la un salon de beauty, accesează platforma Stailer, vezi orașele disponibile, alege serviciul de care ai nevoie, iar în câteva minute programarea va fi făcută.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90