Donaris 930 x 122

averse

Cum a reușit ploaia să zdrobească sufletele piteștenilor

Cum a reușit ploaia să zdrobească sufletele piteștenilor

Citiți și: România, lovită de ciclon. Cod Portocaliu de ninsori abundente

A devenit o obișnuință schimbarea bruscă a vremii de la o oră la alta, în cea mai capricioasă primăvară a ultimilor ani. Însă ploaia de astăzi, mult mai puternică decât altele, cu vânt în rafale, a adus nu doar disconfort în traficul din Pitești ci și tristețe în inimile multor cetățeni.

Citiți și: Atenție, argeșeni! Fenomene extreme

Atât de mult este pământul îmbibat cu apă încât precipitațiile în aversă din urmă cu câteva ore a fost exact surplusul care a dat peste cap sistemul de captare montat în cimitirul Sf. Gheorghe în urmă cu câțiva ani.

La vremea respectivă li se explica oamenilor că acesta este și motivul pentru care se execută ample lucrări care au durat câteva luni. Dar în prezent rețeaua de canalizare se dovedește ineficientă în cazul unor averse de ploaie.

Piteștenii care au mers în această după-amiază la mormintele celor dragi au rămas șocați. Zeci de locuri de veci erau sub luciul apei. Criptele și cavourile nu au fost afectate, dar se presupune că apa sapă la temelia lor și se infiltrează.

Imaginile vorbesc de la sine, iar comentariile sunt de prisos.

Durerea celor care au văzut mormintele rudelor acoperite de apă, crucile lor înclinate sau căzute nu poate fi descrisă în cuvinte.

 

Lacrimile lor s-au adăugat picăturilor de ploaie căzute peste cel mai mare cimitir al municipiului.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3