930×122 POSADA 5

cimitir

Argeș: Șocant! Polițist lovit de un bărbat de 56 de ani!

Argeș: Halucinant! A făcut ravagii în cimitir

Citiți și: Argeș. Imagini ȘOCANTE în cimitir: Sicrie deschise, aruncate

Update

Bărbatul de 56 de ani, căutat de polițiști pentru cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de profanare de morminte, la momentul depistării de către polițiști, a devenit agresiv și a refuzat să îi însoțească la sediul poliției.

Citiți și: Cum a reușit ploaia să zdrobească sufletele piteștenilor

Polițiștii au pus în executare mandatul de aducere emis în cauză, folosind forța, împrejurare în care bărbatul a lovit unul dintre polițiști.

Cu privire la aceste aspecte a fost anunțat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

În cursul zilei de astăzi, 29 august, bărbatul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung în fața instanței, iar Judecătoria Câmpulung a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost încarcerat.

Știre inițială

Un bărbat de 56 de ani, din Câmpulung, a fost reținut de polițiști pentru profanare de morminte:

În ziua de 28 august a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Câmpulung au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunii de profanarea de morminte, și au depistat și reținut un bărbat de 56 de ani.

Din verificări s-a stabilit că, în ziua de 18 iunie a.c., bărbatul de 56 de ani, din municipiul Câmpulung, s-ar fi deplasat într-un cimitir din Câmpulung, unde ar fi provocat distrugeri la un număr de 7 cruci funerare.”, transmite IPJ.

Polițiștii au pus în executare un mandat de aducere, emis pe numele bărbatului.

Argeș: Halucinant! A făcut ravagii în cimitir

Ulterior, acesta a fost condus la sediul poliției, pentru audieri.

După administrarea probatoriului și parcurgerea etapelor procesuale, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Puteți adăuga comentarii la acest articol pe pagina de Facebook, AICI.

Foto: Descriptiv

555×222  MAIA
570×90 MAIA