New Profesional Consult 930 x 122

cimitir

MESAJUL POLIȚIEI, DE FLORII: ”RENUNȚAȚI SĂ APRINDEȚI LUMÂNĂRI LA CIMITIR”

Poliția Română amintește că trecem printr-o încercare grea, din care putem ieși cu bine doar dacă respectăm regulile și vom acționa prudent și responsabil.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

„Pentru credincioșii ortodocși urmează Floriile, iar pentru cei catolici sau din alte culte, Paștele.

Pentru a vă proteja pe dumneavoastră, pentru a vă proteja familia, respectați ordonanțele militare.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Vă adresăm rugămintea de a conștientiza importanţa măsurilor necesare în contextul situației epidemiologice din România pentru limitarea riscului de răspândire a infectiei cu coronavirus. Aceste măsuri sunt cu caracter temporar şi trebuie interpretate în sensul de a limita, la nivel personal, riscul de a ne infecta, care va fi urmat de riscul de a transmite şi apropiaţilor această afecţiune.

Daţi-vă ocazia de a petrece şi alte sărbători fericite împreună cu cei dragi, evitând acum să vă expuneţi pericolului de a vă îmbolnăvi şi de a transmite virusul şi celor dragi!

De aceea, poliţiştii argeşeni vă recomandă:

– păstrați distanțarea socială și evitați aglomerațiile. Nu transformați febra cumpărăturilor în alt fel de febră. Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța. Respectați orarul de deplasare și aveți grijă de sănătatea dumneavoastră;

– anul acesta renunțați să aprindeți lumânări la cimitir pentru cei dragi trecuți în neființă. Accesul în cimitire este permis doar pentru oficierea slujbelor de înmormântare și atunci cu respectarea numărului de 8 persoane;

– rămâneți în casă și păstrați distanțarea socială, pentru că bisericile vor transmite oficierea slujbelor prin intermediul mass-media, dar și on-line. Respectați ordonanțele militare pentru a vă putea bucura sănătoși de miracolul Învierii;

– cu toate că vremea se arată prietenoasă, de data aceasta faceţi grătarul acasă. Vă informăm că accesul este restricționat în spaţiile de agrement, dar și în alte zone cunoscute ca atractive pentru ieșirea la iarbă verde;

– Parcurile sunt și rămân închise.

Sancțiunile pentru nerespectarea ordonanțelor militare de către persoanele fizice sunt cuprinse între 2.000 şi 20.000 de lei.

Peste 400 de polițiști argeşeni vor fi în stradă, zilnic, alături de jandarmi, polițiști locali și militari, pentru siguranța dumneavoastră.

Fiţi responsabili! Protejaţi-vă pe dumneavoastră şi pe cei dragi! Nu vă expuneţi riscului de a vă îmbolnăvi! Râmâneţi în casă!”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

(Foto, descriptiv: ziarmm.ro)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90