930 x122 grota rece

biserica

SUTE DE CREDINCIOŞI, LA SFINŢIREA NOULUI CIMITIR DIN MIOVENI!

Biserica „Sfinţii Martiri Brâncoveni” din Mioveni şi-a sărbătorit astăzi hramul, de praznicul Sfinţilor Martiri Brâncoveni. Cu acest prilej, a avut loc şi slujba de sfinţire a noului cimitir public, situat pe strada Egalităţii.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

La eveniment, pe lângă sutele de credincioşi, au mai fost prezenţi şi reprezentanţi ai administraţiei publice locale, consilieri judeţeni şi locali, reprezentanţi ai instituţiilor din Mioveni.

Noul cimitir are o capacitate de aproximativ 1.000 de locuri şi este situat lângă biserica „Sfinţii Martiri Brâncoveni”.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Suprafaţa de teren utilizată pentru amenajarea cimitirului este de 14.320 mp și cuprinde o capelă ortodoxă (135 mp), o capelă pentru alte culte (125 mp), un imobil administrativ (birouri, grupuri sanitare, sală de evenimente religioase), locuri de parcare (60), spaţii verzi şi mobilier stradal, alei, parc, utilităţi (sistem de iluminat public, gaze naturale, rigole pentru ape pluviale, racorduri la apă, canalizare) și fântâni.

Finanţarea a fost asigurată din fonduri ale bugetului local şi se ridică la aproximativ 3.000.000 de lei, iar termenul de punere în funcțiune este luna septembrie 2014.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3