New Profesional Consult 930 x 122

arpechim

BLOCAJ! CELE MAI AŞTEPTATE PROCESE ÎN PITEŞTI

Cele mai așteptate procese în Pitești. Două dintre cele mai importante investiţii care urmează să fie realizate în Piteşti, prevăzute în proiectul de buget pentru anul în curs, sunt blocate de procese aflate pe rolul instanţelor de judecată.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

O primă investiţie este aceea de amenajare a unui parc industrial pe terenul fostului CET Sud II, demolat, de lângă Arpechim.

Lucrările nu pot fi demarate deoarece Primăria Piteşti şi Primăria Bradu se judecă pentru unele zone din terenul respectiv. Procesul are termen luna viitoare.

Citiți și: Pitești. Un nou cartier de vile „va răsări” în oraș

O a doua investiţie blocată este în zona cimitirului „Sfântul Gheorghe”, după preluarea unui teren de la Armată. Pe terenul respectiv, aflat, de asemenea, în litigiu, ar urma să se extindă cimitirul şi să se facă un drum direct de legătură între străzile Calea Drăgăşani și Nicolae Dobrin.

Şi în acest caz, termenul este în octombrie (procesul este cu o societate comercială privată). (Foto: Tribunalul Argeș)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3