930×122 POSADA 5

INPUFF

Cum alegi rochia potrivită pentru un eveniment?

Odată cu relaxarea restricțiilor impuse de autorități, au început să vină din ce în ce mai multe invitații la diverse evenimente: cununii civile, nunți, botezuri sau aniversări, iar alegerea rochiei potrivite poate fi o adevărată provocare, mai ales că există atât de multe rochii elegante din care poți alege. Astăzi te vom învăța cum să alegi rochia potrivită în funcție de evenimentul la care vrei să participi – ce criterii trebuie să iei în considerare și cum iei decizia finală.

ALEGE ROCHIA ÎN FUNCȚIE DE TIPUL EVENIMENTULUI

Fiecare eveniment și locație necesită un anumit tip de rochie. Dacă vorbim de o cununie civilă sau un botez ce are loc pe timp de zi, poți opta pentru o rochie elegantă, dar confortabilă, pe care să o mai poți purta și cu alte ocazii. O rochie midi, o rochie cu un imprimeu floral sau din contră, în culori nude, sunt doar câteva exemple de rochii potrivite pentru astfel de evenimente.

 

 

Dacă vorbim de o nuntă, atunci este obligatoriu să alegi una dintre acele rochii elegante de seara care atrag toate privirile. Nu poți da niciodată greș cu o rochie de seară elegantă, însă ai grijă să nu cazi în capcana supra-accesorizării, iar acest lucru este valabil în cazul tuturor rochiilor, indiferent de eveniment. Dacă vrei ca rochia să fie vedeta, alege accesorii care să completeze armonios ținuta, nu să o bage într-un colț de umbră.

ALEGE ROCHIA ÎN FUNCȚIE DE CORPUL TĂU

Așază-te în fața oglinzii și gândește-te ce părți ale corpului tău vrei să le ascunzi și pe care vrei să le scoți în evidență. Spre exemplu, dacă vrei să evidențiezi talia, dar să îți ascunzi șoldurile late, poți alege o rochie largă pe care să o strângi în talie cu o curea sau un cordon, dacă vrei să îți scoți în evidență picioarele lungi, nu ezita să optezi pentru o rochie scurtă. Important este să știi ce vrei și să îndrăznești să îți scoți în evidență cele mai bune trăsături, chiar dacă asta înseamnă să ieși din zona de confort.

A ieși din zona de confort nu înseamnă să te simți stânjenită, ci să accepți că a venit momentul să te pui mai mult în valoare. Vei vedea că din momentul în care te vei privi în oglindă și vei observa cât de bine îți evidențiază rochia trupul, te vei simți mult mai bine și vei accepta complimentele celor din jur cu zâmbetul pe buze.

După ce ai ales câteva rochii care se potrivesc corpului tău și evenimentului la care vrei să participi, urmează testul care te va ajuta să iei decizia finală – testul oglinzii. Îmbracă-le și vezi în ce rochie te simți cel mai bine.

De multe ori, testul oglinzii este cea mai grea parte pentru că dacă ai prea multe opțiuni, riști să fii nehotărâtă. Însă, de cealaltă parte, dacă ai prea puține opțiuni, s-ar putea să nu faci cea mai bună alegere. Reține faptul că o rochie nu trebuie doar să te îmbrace, ci să te scoată din anonimat și să atragă toate privirile atunci când intri în sală!

Sursa foto: unsplash.com

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti
570 X 90 CAPRA 3