New Profesional Consult 930 x 122

iarna

IATĂ CUM EXPLICĂ PENDIUC STAREA JALNICĂ A ORAŞULUI DUPĂ NINSORI!

Zăpada căzută în ultimele zile le-a dat mari bătăi de cap multor locuitori din Piteşti, fie ei şoferi sau nu. Pe multe alei şi străzi s-a circulat cu dificultate, dar primarul Tudor Pendiuc are explicaţiile sale pentru cele întâmplate.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

Pendiuc a declarat astăzi că aceste probleme au fost generate în special de persoanele care şi-au lăsat maşinile în parcări sau pe carosabil şi nu le-au mai mutat, motiv pentru care utilajele au intervenit cu greutate.

„De asemenea, sunt locuri înguste în care s-a intervenit dificil. Pe unele trotuare s-au putut trasa doar câteva „poteci” prin zăpadă, urmând ca în aceste zile să fie curăţate în totalitate. Problema numărul unu acum este transportul zăpezii care a fost luată de pe străzi. În acest sens, Primăria va închiria utilaje şi maşini de la agenţi economici pentru a putea asigura transportul la platforme special amenajate. În plus, maşinile parcate anapoda vor fi ridicate şi apoi mutate la loc pentru a permite deszăpezirea. Până acum s-au folosit în Piteşti 34 de maşini şi utilaje pentru deszăpezire, 1.300 de tone de materiale antiderapante şi 12,5 tone de motorină. 360 de persoane au fost angrenate în acţiunile de deszăpezire”, a spus Tudor Pendiuc în conferința de presă a Primăriei.

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3