Donaris 930 x 122

auchan

Cum poți câștiga 100 de lei de la Auchan! Puțini oameni știu

Dacă reciclezi poți să iei 100 de lei pe zi de la Auchan, începând de astăzi.

Citiți și: Sprijin în Educație: Se dau bani pentru acești elevi și studenți

În mai multe magazine din România, inclusiv la Pitești (Găvana), sunt instalate aparate de colectare PET, sticlă și aluminiu, iar cei care le reciclează pot primi bani. Magazinul oferă câte 0,5 lei pe PET-ul, sticla sau recipientul din aluminiu colectat.

Într-o singură zi, un client poate obține 100 de lei, echivalentul a 200 de ambalaje reciclate.

Citiți și: Actele necesare pentru a încasa banii cash de pe cardurile de energie

Clienții pot primi sume de bani în urma colectării cu condiția ca aceștia să aibă activ un cont MyClub în aplicația retailerului. Aplicația poate fi instalată din Google Play sau AppStore.

Voucherul primit poate fi ulterior folosit tot în magazine Auchan. Retailerul a anunțat că sistemul va fi activ începând de astăzi, 18 aprilie, până pe 31 mai.

Cum funcționează

Clientul scanează cardul de fidelitate MyCLUB Auchan, apoi introduce câte un recipient prin fanta rotundă a aparatului. Recipientele trebuie să fie goale, nedeteriorate sau strivite.

După finalizarea tranzacției, acesta primești în aplicația Auchan un voucher. Valoarea totală a voucherului depinde de numărul de ambalaje reciclate.

Apoi clientul ridică tichetul din fanta de sub ecran cu numărul și tipul de recipiente reciclate. Acest tichet nu are valoare financiară.

Auchan transmite:

„După Paște nu arunca ambalajele RECICLEAZĂ. La Auchan ai 0,5 lei per PET/ALU/ STICLĂ între 18 aprilie – 31 mai

Primesti beneficiulul doar cu cardul MyCLUB in limita a 20 ambalaje/sesiune de reciclare si 10 sesiuni card/zi (adica max 200 de ambalaje/card pe zi).

Beneficiile se aplică doar clienților care scanează cardul de fidelitate MyCLUB Auchan înainte de introducerea ambalajelor în aparat, conform instrucțiunilor de utilizare, disponibile la punctul de colectare.

În lipsa scanării cardului de fidelitate, aparatul poate fi utilizat doar pentru simpla colectare, fară a se acorda un beneficiu suplimentar. Valoarea voucherului este de 0,5 lei pentru fiecare ambalaj reciclat (valoarea totală a voucherului depinde de numărul de ambalaje reciclate) și este valabil 3 luni de la data emiterii.

Voucherul poate fi folosit exclusiv în centrele comerciale Auchan dotate și MyAuchan, cu excepția magazinelor aflate în stațiile Petrom, după scanarea prealabilă a cardului de fidelitate. Voucherul se emite exclusiv în format digital, în aplicația Auchan.

În lipsa aplicației, valoarea voucherului poate fi comunicată clienților de către colegii noștri de la Serviciul Clienți & Call Center după identificarea clientului în baza cardului de fidelitate.”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90