New Profesional Consult 930 x 122

Cătălina Maria Dinu

Cum s-a descurcat tânăra fotomodel care ”i-a luat locul” prefectului de Argeș

Proiectul Federației Județene de Tineret Argeș a marcat Ziua Națională a Tineretului, celebrată astăzi, 2 mai.

Citiți și: Ea este noul prefect al județului Argeș pentru o zi! Este fotomodel!

Astfel că, mai mulți tineri au mers în instituții importante din județ. Așa cum v-am informat, Cătălina Maria Dinu a fost selectată pentru a fi “Prefect pentru o zi” .

„A fost o experiență interesantă! M-aș bucura ca în instituții să existe o deschidere mai mare față de tineri. Să li se dea o șansă atunci când își termină studiile. Să fie învățați, consiliați și apoi evaluați. Nu li se poate cere experiență de pe băncile școlii.”, a transmis Cătălina, prefect de Argeș pentru o zi.

Cum a decurs ziua Cătălinei

„După ce am făcut cunoștință, a mers în instituție și i-a cunoscut pe oamenii care lucrează la fiecare serviciu. Colegii mei i-au explicat cu ce se ocupă și cum se derulează lucrurile pe fiecare palier în așa fel încât ea să aibă o imagine de ansamblu a întregii activități.

 

De asemenea, a participat la o ședință tehnică la Universitatea din Pitești, întâlnire la care au fost stabilite detaliile unui eveniment ce va fi organizat pe data de 9 Mai cu ocazia Zilei Europei.

Funcționarea Cancelariei Prefectului, dar și partea de comunicare au fost lucruri cu care a luat contact.

Eu îi doresc mult succes! Este o tânără hotărâtă și ambițioasă. Este decisă să devină un arhitect. Mi-a arătat o parte din lucrările ei. Vă mărturisesc că sunt impresionat și îi țin pumnii. Pentru Cătălina urmează două examene importante, bacalaureatul și admiterea la facultate.

Baftă multă!”, a transmis prefectul județului Argeș, Radu Perianu.

Eurial 555 x222
570×90 MAIA