NOR CURIER 930X122

autostrada A1 București – Pitești

Cum se circulă în această dimineață. Aglomerație pe A1 București-Pitești

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în această dimineață, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită sau restricționată din cauza vreunui eveniment rutier.

Citiți și: Piteștiul, sub asediu! Șoferii, la limita răbdării! „Ne luăm elicopter!”

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, circulația rutieră se desfășoară pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori normale de trafic, cu excepția autostrăzii A1 București-Pitești, unde este formată o coloană de autovehicule în mișcare, la intrarea în capitală.

Traficul rutier rămâne închis, până la data de 14 august 2023, pe sensul către Pitești al autostrăzii A1 București-Pitești, pe tronsonul kilometric 118+520 de metri – 120, localitatea Bascov, județul Argeș, pentru a permite construcția nodului rutier de la Bascov, ce va face legătură cu viitorul tronson al autostrăzii Pitești-Sibiu.

Citiți și: Amenzi și puncte de penalizare pentru șoferii care fac asta!

Din acest motiv, circulația va fi deviată, după cum urmează:

– pe sensul către București: pe banda de urgență a căii nr 2;

– pe sensul catre Pitești: pe benzile 1 și 2 ale căii nr 2.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, reducând viteza de circulație, să mărească distanţa de siguranță dintre vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de mers, adoptând o conduită preventivă pe tot parcursul traseului!”, transmit polițiștii rutieri.

Foto principal: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3